fbpx

Nedeľný bulletin pre deti a Katechézky pre najmenších

V tomto adventnom – predvianočnom čas dovoľujem si Vám zaslať ponuku portálu www.zastolom.sk, ktorého víziou je sprevádzať rodiny na ceste viery. V tomto čase, keď sa možno snažíme priblížiť Bohu viac ako inokedy a zároveň hľadáme možnosti, ako obdarovať svojich najbližších, javí sa ponuka portálu zastolom.sk ako ideálna:

Nedeľný bulletin pre deti. Ide o zošit obsahujúci 52 katechéz – jednu na každú nedeľu a veľký sviatok liturgického roka. Nedeľný bulletin hravou formou vovedie deti do evanjelia nasledovnej nedele. Okrem dopĺňania textu evanjelia a vyfarbovania ilustrácie môžu deti pracovať s tematickými osemsmerovkami, doplňovačkami, labyrintmi atď. Pracovné listy sú autorským dielom d.o. Eduarda Janíčka. Zošit začína liturgickým rokom, čiže Adventom.
Každá katechéza zaberá dve strany na jednom liste, ktorý možno vytrhnúť a tak s ním pracovať samostatne. Pracovné listy sú vhodné pre deti na 1. stupni základnej školy.
Mala som možnosť prelistovať si tento bulletin a je naozaj skvelý. Výborná pomôcka na katechézu v rodine, na stretku či pre katechétu v škole.
Nech sa páči: http://zastolom.sk/obchod/nedelny-bulletin-liturgicky-rok-c/

Katechézky pre najmenších – 52 nedeľných katechézok pre 3-6 ročné deti. Každú katechézku tvorí nedeľné evanjelium písané formou maľovaného čítania a k nemu niekoľko úloh, orientovaných predovšetkým na mladší, predškolský vek: maľovanie, grafomotorické úlohy (bludiská, obťahovanie línií), hľadanie rozdielov a dvojíc, úlohy s písmenami. Ich cieľom je prepojiť duchovné s tvorivým. Vhodná pomôcka pre rodičov i učiteľky MŠ.
Link na katechézky pre najmenších: http://zastolom.sk/obchod/nedelne-katechezky-pre-najmensich-liturgicky-rok-c/

Ak uznáte za vhodné, dajte, prosím, do pozornosti tieto pomôcky na katechézu Vašim katechétom, učiteľom či rodičom Vašej školy.

S vďakou a so želaním požehnaného času adventného
PaedDr. Mgr. Renáta Ocilková
tajomník ZKŠS